Downloads

Op deze pagina kunt u de laatste versies van onze software downloaden. Alle onderstaande programma's zijn gratis uit te proberen, en wij raden u aan om uw projecten volledig voor te bereiden alvorens u overgaat tot aanschaf. De 30-dagen trial versie is niet gelimiteerd of anders in elk opzicht tot de volle, aangeschafte versie. Als de evaluatie periode is verlopen, vergewis uzelf er echter van dat u in het bezit bent van de juiste licenties, want indien dat niet het geval is zult u het programma niet meer kunnen draaien. Neemt u bij twijfel contact met ons op.

 

Download MC Start 2023     Download MC Start 2022

 

Download MC Next 2023     Download MC Next 2022

 

 

Licentie Manager

Voor onze software te kunnen draaien, dient u in het bezit te zijn van de juiste licentie(s). Opdat uw systeem deze licentie correct uit kan lezen, dient de licentie manager op uw systeem geïnstalleerd te zijn. Deze licentie manager is standaard meegeleverd in onze setups, dus normaal gesproken hoeft u deze niet los (nogmaals) te installeren. Indien u echter problemen ervaart met uw licentie, kan het nuttig zijn deze installatie nogmaals uit te voeren en wel met de laatste versie van de licentie manager.

 

Download Laatste Licentie Manager

 

 

Inschrijven voor Updates

Vul a.u.b. het onderstaande formulier in om e-mail updates te ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste updates, zoals een bijgewerkte download of een herziende handleiding.

 Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven