Prijslijst

Productprijzen 2024 (EURO) excl. BTW

 

Product Prijs Service*
MC Start € 695,00 € 146,00
MC Next € 1695,00 € 356,00

 

* De jaarlijkse vergoedingen zijn gebaseerd op 21% van de vervangingswaarde (peildatum 01-01) van de software.

 

Van al onze producten is een netwerklicentie leverbaar. Een netwerklicentie houdt in dat u de licentie kunt delen met meerdere gebruikers over een lokaal netwerk. Mocht u meer informatie willen ontvangen over een netwerklicentie, neemt u dan contact met ons op.

 

 

Serviceabonnement

Met een serviceabonnement bent u altijd verzekerd van een deskundige ondersteuning voor het geval zich problemen voordoen bij het aanmaken of verwerken van maatinformatie. Bovendien ontvangt u steeds kosteloos de nieuwste versies.

Uw voordelen op een rijtje:

 

  • Dankzij de directe toegang tot onze helpdesk voorkomt u veel productiviteitverlies in de vorm van verloren puzzeluurtjes. Onze deskundigheid is voor uw meetploegen of werkvoorbereiders steeds beschikbaar.

 

  • U bent verzekerd van een onbezorgde continuïteit in het werken met de software. Wij zorgen dat de software up to date blijft zodra er een nieuwe versie komt van AutoCAD / Revit of als Microsoft een nieuw besturingssysteem uitbrengt. Ook als u een nieuw type Total Station aanschaft zorgen wij voor de communicatie.

 

  • De software wordt voortdurend uitgebreid met functies die de betrouwbaarheid van de maatvoering en maatcontrole verhogen en die zorgen voor een hogere productiviteit. Met de updates kunt u daar direct van profiteren.

 

  • U bent van harte welkom op de gebruikersdagen waarbij wij u de nieuwste versies tonen en samen met u hardop nadenken over gewenste toekomstige ontwikkelingen. Uw suggesties voor functie uitbreidingen of vereenvoudigingen in het gebruik krijgen voorrang bij de ontwikkeling van nieuwe versies.

 

 

Trainingen

Uw maatvoerders en werkvoorbereiders kunnen wij trainen in het zo efficiënt mogelijk omgaan met de door u gebruikte software. Ook kunnen wij uitvoerders en projectleiders in een korte bijeenkomst informeren over de vele voordelen van het werken met Total Stations en het automatiseren van de maatvoering en maatcontrole. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met:

 

MOUS Software B.V.
Tel. 0314 665385 
sales@moussoftware.com

 

 

^ Naar boven